Da, sigur, de parcă ai putea urmări întregul proces.
Ca să ne asigurăm ca morcovii din Filiera Calității Carrefour îndeplinesc standardele noastre înalte de calitate, o echipă de experți urmărește îndeaproape procesul de cultivare și creștere încă de la însămânțare și până pe rafturile noastre.
Toată munca asta extra înseamnă o cheltuială mai mare, care sigur se resimte la raft, nu?
Ai crede asta, dar nu. Pentru că avem o relație strânsă cu producătorii din cadrul Filierei Calității Carrefour, obținem prețuri bune de fiecare data. Asta înseamnă prețuri accesibile la raft.
Și cât de mari sunt standardele astea de calitate de care vorbești?
Produsele nu trebuie să conțină organisme modificate genetic sau alte ingrediente periculoase, iar întregul proces trebuie să aibă un impact minim asupra mediului înconjurător.
Da, sigur, am mai auzit asta. Poți să fii mai specific acum?
Morcovii sunt cultivați în Constanța, în cel mai prielnic sol din România. Mai mult, întregul proces trebuie să respecte următoarele standarde de calitate a produselor din Filiera Calității:
- pământul este pregătit cu atenție înainte de însămânțare.
- apa din sistemul de irigație este verificată și testate în mod constant.
- morcovii sunt depozitați într-o hală special, unde temperatura și umiditatea sunt controlate cu ajutorul unui software.
- morcovii sunt transportați cu ajutorul unor autospeciale dotate cu agregate frigorifice și podele speciale care mențin temperatura optimă.
ACT 10
Fructe și legume românești de la producători locali
Aducem fructe și legume direct de la producători locali pentru ca tu să mănânci mai bine
Susținem fermierii locali prin parteneriate pe termen lung, pentru a asigura clienților noștri zilnic fructe și legume românești proaspete, de cea mai bună calitate.
