Descoperă produsele noastre pe Carrefour.ro earth icon Alege-ți țara logo enseigne Carrefour

Rezultatele căutarii mele Rezultate

Site internațional

Engleză

Site național

Act 8 Zilnic legume românești proaspete de la producător pe raft

Produsele Cooperativa Agricolă Vărăști vin direct de la producătorii locali, susținuți de Carrefour prin parteneriate de lungă durată

Am înființat Cooperativa Agricolă Vărăști pentru a susține pe termen lung fermierii locali și pentru a oferi consumatorilor acces zilnic la legume proaspete românești.

Sunt legume românești sau “românești”?
Sunt legume românești cu siguranță. Programul Cooperativei Agricole Vărăști este disponibil doar pentru fermieri locali.

Produse locale la prețuri de occident?
Nicidecum. Programul nostru susține fermierii locali pe termen lung, de aceea putem să oferim legume românești la prețuri accesibile.

Cât din producția de fructe și legume provine din acest program?
Cooperativa Agricolă Vărăști acoperă 37% din oferta de legume de pe rafturile magazinelor Carrefour. Doar în 2017 am cumpărat 3.300 de tone de legume de la fermieri locali.

Este un program exclusive doar pentru marii producători?
În niciun caz! Colaborarea noastră cuprinde peste 100 de fermieri locali care cultivă legume pe 60 de ha de pământ pe toată suprafața țării.

Programul ăsta e ceva punctual, sau aveți de gând să îl extindeți?
Încă din 2016, de când am început proiectul Cooperativa Agricolă Vărăști, numărul de colaboratori a crescut cu 25%, de la 80 la 100 de fermieri locali.

Descoperă mai multe acțiuni