Descoperă produsele noastre pe Carrefour.ro earth icon Alege-ți țara logo enseigne Carrefour

Rezultatele căutarii mele Rezultate

Site internațional

Engleză

Site național

Act 3 Supervizăm întreg procesul de cultivare a cartofilor

Cartofii Filiera Calității Carrefour sunt atent selecționați pentru gust și sunt cultivați în regiunea Covasna, zonă cu tradiție în cultura cartofului

Prin programul Filiera Calității Carrefour, oferim clienților noștri cartofi crescuți local, care au fost cultivați urmărind standarde stricte.

Da, sigur, de parcă ai putea urmări întregul proces.
Da, putem! Avem o echipă de experți care monitorizează atent întregul proces, de la însămânțare, la creștere și până când cartofii ajung pe rafturile magazinelor noastre.

Cu cât mai multe resurse implicate, cu atât plătim noi mai mult la raft.
Din contra! Deoarece achiziționăm cantități considerabile de cartofi de la colaboratorii noștri, avem posibilitatea să negociem prețul de fiecare dată, iar asta înseamnă prețuri accesibile la raft.

Și standardele astea înalte sunt chiar înalte, sau mai degrabă medii?
Pe scurt, cartofii cultivați în cadrul Filierei Calității Carrefour nu conțin organisme modificate genetic, iar noi ne asigurăm că întreg procesul de creștere și cultivare are un impact minim asupra mediului înconjurător.

Da, sigur…cumpărați doar de la mari producători.
Cartofii sunt crescuți și cultivați local, la ferme din Covasna, o zonă cu tradiție în cultura cartofului. Mai mult, soiurile sunt atent selecționate pentru gustul lor.

Ok, și cum fac toate astea un cartof mai bun?
Aceste standarde asigură recolte de calitate, asta înseamnă cartofi mai gustoși, mai hrănitori și mai bogați în nutrienți.

Descoperă mai multe acțiuni