Descoperă produsele noastre pe Carrefour.ro earth icon Alege-ți țara logo enseigne Carrefour

Rezultatele căutarii mele Rezultate

Site internațional

Engleză

Site național

DE AICI VINE MÂNCAREA BUNĂ

DE AICI VINE MÂNCAREA BUNĂ

Apă. Soare. Vânt. Și Pământ. 

Îmblânzite de mâini fermecate, preschimbate în mâncare bună. 

Tu ce mănânci azi?

O întrebare care ne preocupă constant și un angajament pe care l-am luat la nivel de Grup Carrefour: o serie de acțiuni concrete astfel încât să avem o mâncare mai bună. Act For Food e ceea ce noi, Carrefour, denumim prin toate acțiunile și programele originale realizate la nivel local în vederea susținerii unei tranziții alimentare sustenabile.

Ce înseamnă mâncare mai bună?

În primul rând, mâncare cu origine transparentă, dar nu doar atât. Aici includem programe dezvoltate si susținute de Carrefour menite să asigure trasabilitatea procesului de producție, controlul calității, impactul asupra mediului prin procesul de producție, dar și susținerea producătorilor, comunităților și a meșteșugului locale.

Filierele Calității Carrefour îți aduc produse cultivate în regiuni cu tradiție, dar în cadrul unui proces definit de caiete de sarcini specifice care permit produselor noastre să-şi dezvăluie gustul şi autenticitatea. Astfel putem oferi clienților noștri produse precum portocale roșii de Sicilia, somon crescut în apele Norvegiei, precum și pepeni dulci fără sâmburi din Insula Brăilei, puiul tradițional crescut în ferma vasluiană până la 82 de zile, ouă de la ferma Rojiște cu tehnologia Blockchain, vita angus din zona Sibiului și păstrăv crescut în apă rece de munte de Zăganu. Acestea fiind doar o parte dintre produsele oferite clienților în funcție de sezon.

O gamă de produse BIO, care prin certificările pe care le poartă, dovedesc clienților o origine curată, fără substanțe chimice precum pesticide, erbicide etc. Produse BIO internaționale și românești, unele dintre ele dezvoltate prin Creștem România BIO – programul dezvoltat de Carrefour de susținere a fermierilor români aflați în conversie la agricultura ecologică. Avem astfel grijă de impactul asupra mediului, dar și de creșterea producției de legume & fructe bio românești.

Produse locale dezvoltate in bazinul Vărăști, cu sprijinul Cooperativei Agricole Carrefour Vărăști, unde o comunitate de agricultori cu tradiție s-a dezvoltat de la an la an, atingând peste 100 de familii ce oferă clienților noștri produse precum: dovlecei, castraveți, conopidă, roșii, ardei, verdețuri și multe altele.

Produse locale de la micii producători locali, care aduc în magazinele Carrefour, în funcție de regiune, produse tradiționale de brutărie, măcelărie și altele. Susținem astfel micii producători oferindu-le piață de desfacere în magazinele din proximitate, conform capacității lor de producție.

Gama de produse Drag de Romania, produse cu principalul ingredient provenind din Romania și având la bază rețete tradiționale, le oferă clienților gustul tradițional, românesc cu fiecare masă.

Deschidem Vinul Românesc este un program pe termen lung, de susținere a producătorilor locali de vinuri, care aduce în atenția clienților vinuri de la crame românești din toate cele șapte regiuni viticole ale țării, o gamă exclusivă de vinuri încredințate doar rafturilor noastre de crame reputate, precum și vinuri premium, etichete care se bucură de o mare popularitate locală, validate de experții Carrefour și căutate de cunoscători.

 Deci, tu mănânci azi? Este o întrebare pe care o punem in fiecare zi, ba poate chiar de mai multe ori pe zi, pentru că noi, Carrefour, credem că doar astfel putem asigura, zi de zi, o mâncare mai bună.

 

mancare buna